Nederlandse stroom in Spanje

Misschien ken je Frank wel als de eerste dynamische leverancier in Nederland. Na het succes met deze dynamische contracten in Nederland en België is Frank Energie nu de eerste Nederlandse energieleverancier die de stap naar Spanje maakt.

Bij dynamische tarieven zijn de prijzen gebaseerd op de inkoopprijs op de energiemarkt. In Nederland en België ben je hierdoor historisch gezien goedkoper uit dan met een vast contract. De energieprijs wordt voor een groot deel beïnvloed door de hoeveelheid duurzaam opgewekte stroom. Als de zon schijnt is de stroom bijvoorbeeld meestal goedkoop. En laat je in Spanje nou net zo’n 3.000 zonne-uren per jaar hebben. Dat is meer dan twee keer zoveel als in Nederland. Je kan dan nog makkelijker profiteren van dynamische tarieven.

Frank levert niet alleen een dynamisch tarief. Met de app kan je het verbruik van allerlei elektrische apparaten optimaliseren. Je thuisbatterij, je elektrische auto, je airco, en zelfs je wasmachine, zijn allemaal apparaten die makkelijk geoptimaliseerd kunnen worden, zonder dat je er veel van merkt. Maar waardoor je wel veel extra kan besparen op je energierekening. Frank Energie gaat net als in Nederland ervoor zorgen dat al deze slimme diensten beschikbaar worden in Spanje.

Vind je het fijn om een transparante leverancier te hebben en als er wat is, een Nederlandse medewerker aan de telefoon te krijgen? Kijk dan even snel op de website van Frank Energie en ontvang nu tijdelijk een korting van 50 euro.